dimecres, 18 de gener del 2012



Els nostres clients 




Són persones amb alguns quilos de més o sobrepès i en alguns casos amb problemes seriosos d'obesitat. Algunes d’aquestes persones són ex-atletes o esportistes, que per alguna lesió important o al finalitzar la seva activitat esportiva, el seu metabolisme a experimentat canvis importants.

Molts d'ells pateixen importants problemes de salud i a més és troben privats de vestir a la moda, ja que les tendències generals els ha deixat exclosos, i per això no vesteixen basant-se amb els seus gustos i necessitats, sinó amb el criteri de la talla que tenen.

Tot això juntament amb un problema de comprensió social i que la moda general no els hi inclou, fa que l'imatge d'aquestes persones sembli despreocupada i re-alimenta incomprensió i els hi costi ser acceptats.

Fa força anys que ens hem especialitzat professionalment en la confecció i venda al detall de roba per a talles grans, amb patrons propis i diferents models, i volem aportar una solució en la moda per aquestes persones i així restar-los un problema, per sumar-los la satisfacció de trobar el que els hi agrada i els hi senta millor.